O nama

Ja

Ja sam organizovana, fokusirana, posvećena svemu što radim i u šta verujem. Bitan mi je način rada, a pre svega rezultati i vrednosti koje klijenti dobijaju našom uslugom. Zadovoljstvo i radost koju vidim na njihovim licima nakon realizacije su mi od neprocenjivog značaja.

Tim

Moj tim čine ljudi sa kojima delim iste vrednosti, a istovremeno se dopunjavamo u znanjima i iskustvima tako da klijentima možemo da pružimo što veću vrednost. Mi verujemo da između klijenta i nas treba da postoji dobra energija i poverenje od početka, tako da je, pored odgovarajućeg znanja, i to jedan od kriterijuma u izboru člana tima koji će pretežno sarađivati sa klijentom. Za poslovne teme i konsultantske usluge Uređenja je obavezno da sa klijentom sarađuje osoba sa poslovnim iskustvom.

Vizija

Misija

Kada radite za novac, novac kontroliše vaše emocije”, Robert Kiosaki

Proces

Moj mentorski i koučing proces

Sprovodi se kroz individualni koučing i kroz grupne mentorske programe, namenjene timovima ili pojedincima u okviru određenih organizacija, udruženja, institucija. Treća varijanta su projektna rešenja za firme i organizacije, uređenja po određenim standardima ili prilagođena posebnim zahtevima i potrebama klijenata.

Timski rad i sinergija
Efikasna i ciljana komunikacija
Izgradnja efikasnog mindseta i efikasnih poslovnih procesa
Celovit pristup

Klijenti

Podrška koja će vam učiniti život efikasnijim i ispunjenijim!

Šta je drugo potrebno nego urediti svoje misli, povećati rezultate i kreirati željenu realnost? Zato preuzmi odgovornost za svoj život i svoj biznis, a mi ćemo ti biti podrška na tvom putu!

If you can dream it, you can do it, Walt Disney